Nieuws

 • Pinkenweekend 2019

  Posted in Nieuws on sep 04, 2019

  De voorbereidingen voor het Pinkenweekend zijn in volle gang. Tijdens het Pinkenweekend zal de goederenveiling alweer voor de 86ste keer worden gehouden in de Naaldkerk ofwel OLV van Altijddurende Bijstand. De opbrengst is voor onderhoud van de kerk.

  Op zaterdag 12 oktober wordt het pinkenweekend om 9.00 uur officieel geopend. Er is een boekenmarkt, een vrijmarkt voor kinderen, kinderactiviteiten zoals cup cakes versieren en knutselen, er zijn kramen met kaasjes, vers fruit, bloemen en wat al niet meer........ Jong en oud kan zich laten verrassen. Tevens is er een kraam voor het goede doel: "S...

 • Het jaarlijks bezoek van Roberto Gonzalez aan onze parochie

  Posted in Nieuws on sep 04, 2019

  viering op 27 oktober met Roberto Gonzalez

 • Rondje om de Naaldkerk tijdens het Dorpsfeest

  Posted in Nieuws on aug 07, 2019

  Woensdag 31 juli jl. tijdens het hardlopen en wielrennen om de Naaldkerk stond vóór de kerk een kraam met koffie, thee, zelfgebakken taart/cake en broodjes haring, gerund door vrijwilligers.

 • Zomerkamp Scouting

  Posted in Nieuws on jul 13, 2019

  Traditioneel is op de eerste zaterdag van de zomervakantie Scouting St Radboud vanuit de kerk vertrokken op zomerkamp.

 • Video The Passion 2019

  Posted in Nieuws on jul 12, 2019

  Het Naaldkoor heeft m.m.v. het koor Sound of Life uit Uitgeest op 13 april 2019 een prachtige uitvoering verzorgd van The Passion 2019. U kunt nogmaals genieten van dit muzikale lijdensverhaal.

 • The Passion

  Posted in Nieuws on mrt 27, 2019

  De koren Sound of Life uit Uitgeest en het Naaldkoor uit Santpoort Noord presenteerden voor u The Passion op 13 april jl. Zie aankondiging.

 • Lezing Leo Fijen

  Posted in Nieuws on mrt 17, 2019

  Zaterdag 16 maart j.l. hield KRO-journalist en Nederlands historicus Leo Fijen een interessante lezing in de Mariakerk met als uitdagende titel: "TOEKOMST ZIEN in de kerk".