Nieuws

 • Zegening Paaskaars

  Posted in Nieuws on mei 10, 2020

  Op donderdag 7 mei is alsnog de nieuwe Paaskaars gezegend voor het nieuwe jaar. In aanwezigheid van Jaap en een aantal parochianen heeft pastor Julius Elferink de rituelen rond de zegening uitgevoerd. Zo kunnen wij als parochie ook in dit nieuwe kerkelijk jaar op kijken naar het licht van Christus.

 • Koninklijke onderscheiding Mine Bonekamp

  Posted in Nieuws on apr 24, 2020

  Vanmorgen, 24 april, is Mine Bonekamp door de burgemeester van de gemeente Velsen toegesproken via Seaport TV waarin haar de versierselen zijn toegekend van Lid in de Orde van Oranje-Nassau. In verband met het coronavirus zal op een later tijdstip pas het lintje door de burgermeester persoonlijk worden opgespeld. Zij werd in de toespraak geroemd om haar grote betrokkenheid op de samenleving. Wij feliciteren Mine van harte met de koninklijke onderscheiding.

 • Brief aan Parochianen ivm Goede Week

  Posted in Nieuws on apr 09, 2020

  Brief aan Parochianen in verband met Goede Week en Pasen.

 • Geen vieringen en groepsactiviteiten

  Posted in Nieuws on apr 04, 2020

  In verband met het Coronavirus zijn alle vieringen en alle activiteiten in ieder geval tot 1 juni a.s. gestopt. Er zijn in onze kerk en in andere kerken van de Franciscusparochie i.o. dus voorlopig geen vieringen op zondagen en doordeweekse dagen. Vanaf maandag 16 maart jl. wordt wel een stil gebedsuur in de diverse kerken gehouden. U bent welkom in de Naaldkerk: dinsdag t/m vrijdag van 10.00-11.00 uur

 • HOOP, gedichtje van Toon Hermans

  Posted in Nieuws on mrt 17, 2020

  Het is op dit moment anders in de wereld, ook bij ons is het tijd om eventjes stil te staan voor de gezondheid van iedereen, daarom dit kleine gedichtje van Toon Hermans. Elkaar hoop geven is heel makkelijk, het duurt maar eventjes!!!

Wilt u oudere berichten inkijken? Kijk dan in ons nieuwsarchief.