Nieuws

 • Parochievergadering voortbestaan van de parochie aanvang 20.00 uur

  Posted in Nieuws on jan 28, 2020

  Presentatie Beleidsplan PU bestuur

 • "SANTPOORT MEDITEERT"

  Posted on jan 09, 2020

  Santpoort Mediteert op maandag 13 januari om 19.30 uur. Deur open om 19.00 uur locatie: Naaldkerk Frans Netscherlaan 12 Santpoort-Noord

 • KINDERKERSTFEEST MET LICHTJESOPTOCHT

  Posted in Nieuws on dec 28, 2019

  Kinderkerstfeest Dorpskerk en Naaldkerk met lichtjesoptocht. Op 24 december startte de viering van kerstavond om 18.30 uur op het plein van de Dorpskerk aan de Burg. Enschedélaan. Na het luiden van de kerkklokken werden er lichtjes uitgedeeld en met elkaar liepen de kinderen (en ouders) in optocht, de lantaarntjes volgend, de weg naar de Naaldkerk. Daar begon om 19.00 uur een gezamenlijke kerstviering voor jong en oud. Het kerstverhaal werd verteld en de afbeeldingen hiervan waren te zien zijn op een groot scherm, afgewisseld met kerstliedjes. Een hoogtepunt was wel het lied “Wat een sterren………”, dat de kinderen zelf zongen; dit is te zien en te horen in bijgaand filmpje. Het kerstfeest werd afgesloten met het zingen van “Midden in de winternacht” en “Jingle Bells” terwijl de kinderen op de muziekinstrumentjes speelden. Na afloop was er chocolademelk met lekkers. Het was een hartverwarmende gezamenlijke kerstviering.

 • LEVENDE KERSTSTAL OP 1e kerstdag

  Posted in Nieuws on dec 11, 2019

  Op woensdag 25 december, 1e Kerstdag, zal er volgens traditie weer een Levende Kerststal plaatsvinden. Aanvang 14.30 uur.

  Dit wordt verzorgd door Vera van Hamburg, Louise Snoek en Cilia Schoen. Wil je meedoen? Engel, herder of  schaap zijn? Dan kun je je opgeven bij ons parochiecentrum, tel: 023-5378731.

  Of kom gewoon maandag 16 december naar de kerk, vanaf 16.00 uur wordt er met de kinderen die zich al hebben opgegeven geoefend. Er kunnen altijd nog kinderen meedoen! Iedereen is welkom!

 • Kerstattenties inpakken voor oudere parochianen

  Posted in Nieuws on dec 08, 2019

  Sinterklaas is terug naar Spanje en het volgende feest heeft alweer voorbereiding nodig. Dat betreft kerstattenties maken voor de oudere parochianen van onze mooie gemeenschap van de Naaldkerk. Op vrijdag 6 december jl. om 9.00 uur waren de eerste vrijwilligers aanwezig en langzaam druppelde iedereen binnen. Met blijde gezichten valt me elke keer weer op, gaan we aan de slag. Nanda, Mine en Ans hadden een prachtig pakketje samengesteld. En een lopende band van alle spullen was gauw gemaakt. Lekker een kopje koffie erbij. Om 10.45 uur was de hele klus geklaard, onze bezorgers kunnen langs komen om de pakketjes af te leveren. Het was een gezellige ochtend met gezellige gesprekken en nijvere handen. Bedankt allemaal!

 • K E R S T S T O L C O N C E R T

  Posted in Nieuws on dec 07, 2019

  Door het Naaldkoor zal op zondagmiddag 15 december 2019 weer een Kerststol-concert worden gegeven. U wordt u van harte uitgenodigd om bij ons 1e lustrum aanwezig te zijn.  Aanvang is om 13.30 uur in de Naaldkerk in Santpoort-Noord, inloop vanaf 13.00 uur met koffie of thee en ook aan de inwendige mens zal gedacht worden. 

  Het Naaldkoor staat onder leiding van Titia Mijnen- Joosen en Jan Mooij begeleidt ons op de piano. Tevens zal medewerking verleend worden door een zanggroep en mogelijk nog een muzikale verrassing. Ook zullen we met elkaar enkele bekende kerstliederen zingen.  De toegang is g...

 • SAMEN KERSTFEEST VIEREN

  Posted in Nieuws on dec 07, 2019

  Op 24 december start de viering van Kerstavond om 18.30 uur op het plein van de Dorpskerk (Burg. Enschedélaan 65). Na het luiden van de kerkklokken krijgen de kinderen een lichtje waarmee we in optocht lantaarntjes volgen die ons de weg naar de Naaldkerk wijzen.

  Daar begint om 19.00 uur een gezamenlijke Kerstviering voor jong en oud. (de Naaldkerk is overigens open om 18.30 uur)

  Het kerstverhaal wordt verteld en de afbeeldingen hiervan zullen te zien zijn op een groot scherm, afgewisseld met Kerstliedjes. 

  Na afloop is er chocolademelk met iets lekkers.

 • Meditatieve viering zondag 17 november

  Posted in Nieuws on nov 20, 2019

  In een bijzondere meditatieve viering met mooie muziek, mooie teksten en symbolen, lieten we ons licht schijnen over het thema "Een nieuw begin". Het evangelie van deze zondag liet ons bewust worden van de vergankelijkheid van alle aardse dingen. Maar daarnaast werden we ook bemoedigd in de wetenschap dat er altijd een nieuw begin verborgen ligt in die eindigheid. Je ziet het niet altijd, maar de natuur laat het ons zien.

 • Pinkenweekend 2019

  Posted in Nieuws on sep 04, 2019

  Op zaterdag 12 oktober werd het 86ste pinkenweekend om 9.00 uur officieel geopend door de 86-jarige mevrouw Truus Huijbens-Zuurbier en Nanda Ramakers. Er was een boekenmarkt, een vrijmarkt voor kinderen, kinderactiviteiten zoals cup cakes versieren en knutselen, kramen met kaasjes, vers fruit, bloemen, Naaldbier en wat al niet meer......…. Tevens was er een kraam voor het goede doel: "Santpoort helpt Madras".

  's Morgens draaide het Rad van Avontuur en werden er veel lootjes verkocht voor de loterij met als hoofdprijs een fiets. Voor de inwendige mens werd goed gezorgd: er was koffie/thee met a...

 • Het jaarlijks bezoek van Roberto Gonzalez aan onze parochie

  Posted in Nieuws on sep 04, 2019

  viering op 27 oktober met Roberto Gonzalez

 • Rondje om de Naaldkerk tijdens het Dorpsfeest

  Posted in Nieuws on aug 07, 2019

  Woensdag 31 juli jl. tijdens het hardlopen en wielrennen om de Naaldkerk stond vóór de kerk een kraam met koffie, thee, zelfgebakken taart/cake en broodjes haring, gerund door vrijwilligers.

 • Zomerkamp Scouting

  Posted in Nieuws on jul 13, 2019

  Traditioneel is op de eerste zaterdag van de zomervakantie Scouting St Radboud vanuit de kerk vertrokken op zomerkamp.

 • Video The Passion 2019

  Posted in Nieuws on jul 12, 2019

  Het Naaldkoor heeft m.m.v. het koor Sound of Life uit Uitgeest op 13 april 2019 een prachtige uitvoering verzorgd van The Passion 2019. U kunt nogmaals genieten van dit muzikale lijdensverhaal.

 • The Passion

  Posted in Nieuws on mrt 27, 2019

  De koren Sound of Life uit Uitgeest en het Naaldkoor uit Santpoort Noord presenteerden voor u The Passion op 13 april jl. Zie aankondiging.

 • Lezing Leo Fijen

  Posted in Nieuws on mrt 17, 2019

  Zaterdag 16 maart j.l. hield KRO-journalist en Nederlands historicus Leo Fijen een interessante lezing in de Mariakerk met als uitdagende titel: "TOEKOMST ZIEN in de kerk".