OLVAB 90 jaar

Programma zondag 18 september 2022: feestelijke Eucharistieviering

Om 10.30 uur is er een feestelijke Eucharistieviering waarin bisschop Jan Hendriks zal voorgaan met medewerking van pastoor George Paimpillil, pastor Julius Elferink en catechetisch medewerker Vincent Borgonjen. Joske Haver, Wim Meijles en Anneke Weijers zullen ook ondersteunen. De viering wordt opgeluisterd door het Naaldkoor.
Om 12.00 uur is er koffie/thee met lekkers.
Om 13.00 uur is er voor de liefhebbers bingo.
Van 13.30 tot 14.00 uur is er een muzikaal intermezzo door zangeres Anita Sanders en tijd voor soep met broodjes.
Om 14.00 uur wordt een bingoverhaal voorgelezen, waarbij door middel van een verhaal de nummers worden vermeld.
En om 14.30 uur is er tot 15.00 uur weer een muzikaal optreden van Anita Sanders.
Iedereen is van harte uitgenodigd voor deze feestelijke zondag; in het bijzonder natuurlijk de parochianen van Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand en de genodigden.
Wij hopen dat we deze feestelijke dag (een dag van ontmoeting) met veel belangstellenden kunnen vieren.

Voor de omwonenden is er van 16.00 tot 17.30 uur een buurtborrel in de tuin (bij mooi weer) en voor de kinderen stoeptekenen.

Zondag 15 mei 2022: Mariaviering en Mariatentoonstelling 

Zondag 15 mei vond de eerste festiviteit plaats t.b.v. het 90 jarig bestaan van onze kerk met een Mariaviering en een Mariatentoonstelling.
Tijdens de viering bracht het Naaldkoor prachtige Marialiederen ten gehore, waarbij iedereen kon meezingen.
Er was veel belangstelling en ook veel Lourdesgangers waren aanwezig. In de feestelijk ingerichte kerk staan mooie grote en kleine Mariabeelden te pronken en tevens zijn er Maria-foto’s, tekeningen en schilderijen te bezichtigen. De moeite waard om te bekijken.
Na de viering was er koffie met wat lekkers en iedereen genoot van het samenzijn.
De Mariatentoonstelling is nog tot en met 30 mei te bezichtigen op dinsdag, woensdag en vrijdagmorgen van 9.30 tot 12.00 uur.
Voor een kijkje klik dan (aan de linkerkant) op het kopje Foto's, dan verschijnt Fotoalbums en kunt u onderaan het overzicht met foto's bekijken.


Maart 2022: Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand (de Naaldkerk) is jarig.
90 jaar oud, maar nog lang niet dood.

Op 27 oktober 2022 is het precies 90 jaar geleden dat kerk Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand te Santpoort werd ingezegend en in gebruik genomen. Dit heugelijke feit willen we natuurlijk vieren.
Een aantal mensen is bezig met het organiseren van gezellige activiteiten voor de komende maanden. In ieder geval staat reeds vast dat er een Mariaviering zal plaatsvinden op zondag 15 mei as. om 10.30 uur. De kerk zal daarvoor feestelijk worden aangekleed met Mariabeelden en foto’s/tekeningen van Maria en het Naaldkoor zal de viering muzikaal ondersteunen. Dus dat wordt écht een feestje!
Een ieder die Mariabeelden/foto’s/afbeeldingen beschikbaar wil stellen kan deze inleveren bij het Parochiecentrum (ingang Frans Netscherlaan) tot uiterlijk 12 april, zodat met Pasen de tentoonstelling al valt te bewonderen.
Op zondag 18 september zal er een feestelijke Eucharistieviering zijn waarin onze bisschop Jan Hendriks zal voorgaan. Deze dag zal een dag van ontmoeting zijn, natuurlijk met koffie, soep en een broodje. Voor de liefhebbers is er een bingo. En deze dag wordt ook muzikaal opgeluisterd.
We sluiten de dag af met een buurtborrel voor omwonenden. Bij mooi weer in de tuin rondom de kerk. De kinderen kunnen dan stoeptekenen. Noteer het alvast in uw agenda!
Ook zal in de loop van het jaar een presentatie plaatsvinden over de historie van de kerk. En zal er op vrijdagmorgen 22 april en 20 mei door liefhebbers op het orgel worden gespeeld. Tevens staat er een concert van het Naaldkoor gepland met medewerking van muziekvereniging Soli.
Wij hopen de feestelijkheden met veel belangstellenden te kunnen vieren.

Werkgroep OLVAB 90 jaar: Asun, Nanda, Ria, Engelbert, Joke