Werkgroep Naald-Koor

Het Naaldkoor bestaat 7 jaar.   

Het Naaldkoor is in januari 2015 gestart en bestaat nu 7 jaar. We zijn een heel gezellige en sociale club mensen.
Onze enthousiaste en kundige dirigente én pianiste is Titia Mijnen-Joosen. Jan Mooij, de pianist, is regelmatig van de partij.
Het Naaldkoor zingt één keer in de maand op de 2e of 3e zondag.
Ons jongste koorlid Floortje is 19 jaar en heeft ervoor gezorgd dat wij in de afgelopen 2 jaar in de pandemie van corona, de koorrepetities veelvuldig konden volgen via de zoom! Zo hebben we toch thuis kunnen zingen en hebben we zelfs nieuwe liederen ingestudeerd. Complimenten voor Titia én Floortje.
Ons oudste koorlid Truus wordt deze maand 88 jaar! En zij zingt nog uit volle borst mee….

Dit jaar bestaat de OLVAB 90 jaar; de officiële datum is 27 oktober. Door het jaar heen gaan we dit vieren! De werkgroep heeft leuke ideeën bedacht, o.a. een concert met SOLI en het Naaldkoor. Binnenkort zult u verder geïnformeerd worden over een aantal activiteiten.
In ieder geval is er op zondag 15 mei een Mariaviering gepland, ter ere van Onze Lieve Vrouwe van Altijddurende Bijstand. Een viering waarin Maria centraal staat (evenals 3 jaar geleden) met mooie teksten, symbolen en liederen uitgevoerd door het Naaldkoor.
Zondag 18 september houden we een feestelijke eredienst waarin Mgr. Jan Hendriks, onze bisschop, zal voorgaan. En natuurlijk zingt het Naaldkoor bij deze eucharistieviering.

Wij hopen nog lang met elkaar te mogen vieren én zingen in onze mooie kerk……
Mocht u/jij zin hebben ons koor te versterken, van harte welkom! r.kruisman@outlook.com

Met hartelijke groet,

Ria Kruisman, voorzitter bestuur Naaldkoor.

Februari 2022


NB: Het Naaldkoor heeft 13 april 2019 een prachtige uitvoering verzorgd van The Passion 2019.

Indien u dit nog een keer wilt terug zien, klik dan hier.