Werkgroep Naald-Koor

Het Naaldkoor bestaat ruim 4 jaar.   

Het Naaldkoor is een heel gezellige en sociale club mensen; wij hebben nu al 36 leden, waaronder maar liefst 8 mannen! Volendam heeft de 3 J’s, maar wij hebben de 5 J’s:  Jos, John, Jack, Jaap en Jan. We hebben een enthousiaste en kundige dirigente: Titia Mijnen-Joosen en sinds dit jaar is Jan Mooij onze pianist. 

Een aantal  koorleden is niet meer zo piepjong en er is zo nu en dan een kleine operatie, ingreep of opname nodig.

Gelukkig zijn er ook hoogtepunten. Natuurlijk denken we dan meteen aan “The Passion”, twee maal uitgevoerd: in Uitgeest en Santpoort-Noord, samen met het koor “Sound of Life”. Het was weer een enorm succes en de kerk was beide keren bomvol. De filmopnames zijn dan ook schitterend te noemen. 

18 Mei jl. was de vrijwilligersmiddag, georganiseerd door een enthousiaste groep koorleden. Maar liefst 70 vrijwilligers hebben genoten van Janna Handgraaf, die een geweldig omaatje speelde. De act van een zestal dames, "de bejaardenrock" sloot daar prima bij aan. Na twee rondes bingo met mooie prijzen kon een ieder zich tegoed doen aan het heerlijke Chinese eten. 

Een week later, op zondag 26 mei was de Mariaviering. Een meditatieve viering rond Maria met mooie teksten, liederen, rituelen met bloemen en kaarsen. Engelbert Wicghert vertelde een mooi verhaal rond het icoon van "Onze Lieve Vrouwe van Altijddurende Bijstand". En twee Lourdesgangers deelden hun ervaringen.

Een paar keer per jaar zingen we bij de gemeenschaps-vieringen op Dijk en Duin in Castricum, wat altijd bijzonder is om te doen. Op 15 december a.s. zullen we voor de vijfde keer het succesvolle en sfeervolle kerststolconcert organiseren.

Naast de maandelijkse vieringen (laatste zondag van de maand) in de Naaldkerk, staat er weer het e.e.a. op het programma.  

Wij hopen op een mooie, muzikale toekomst…….... Graag tot ziens in de kerk!

Met hartelijke groet,

Ria Kruisman, voorzitter bestuur Naaldkoor

Juni 2019


Het Naaldkoor heeft 13 april 2019 een prachtige uitvoering verzorgd van The Passion 2019.

Indien u dit nog een keer wilt terug zien, klik dan hier.