Kerstconcert 12 december in Naaldkerk

De zomer was nog in volle glorie toen de dames van Haarlem Haarmonix al aan hun kerstrepertoire begonnen. Met het zweet op het voorhoofd begonnen ze enthousiast aan de klassieker Let it snow en It’s the most wonderful time of the Year. 

Haarlem Haarmonix is een Engels sprekend vrouwenkoor met dames uit verschillende continenten, van Australië tot de VS, van Zuid-Afrika tot Rusland. Elk jaar brengen ze twee concerten voor familie en vrienden ten gehore, een zomer- en een winterconcert. Dit jaar is het winterconcert gewijd aan de Kerst.

Naast de welbekende christmas carols zullen ze o.a. ook African Noel en Eatnemen Vuelie voor u zingen. Begeleid door een pianist, percussionist en bassist brengt de dirigente Heather alles tot een mooi geheel.

De entree is gratis en na afloop van het concert is er koffie of thee én de traditionele bake sale, waar huisgemaakte lekkernijen worden verkocht t.b.v. twee goede doelen.

Haarlem Haarmonix nodigt u van harte uit om hun kerstconcert bij te wonen op zondag 12 december om 14.30 uur in de Naaldkerk te Santpoort-Noord.

Controle op coronatoegangsbewijs zal bij de ingang worden uitgevoerd.

Posted in Archief on nov 14, 2021.