90ste keer Pinkenweekend

Het traditionele pinkenweekend zal op zaterdag 14 en zondag 15 oktober voor de 90ste keer plaatsvinden en staat de Naaldkerk wederom bol van activiteiten. Buiten vindt u kraampjes met bloemen, boeken, fruit, kaas, curiosa en allerlei leuke nieuwe en tweedehands spulletjes. Een kraam is te huur via email: kraam@olvab.nl. Binnen in de kerk is er o.a. een boekenmarkt, rad van avontuur, loterij en kinderen kunnen cup cakes versieren. Zanger/entertainer PAKO zal de sfeer verhogen met zijn prachtige liedjes. Natuurlijk wordt er ook aan het inwendige van de mens gedacht en is er ’s middags een goederenveiling, ditmaal met een nieuwe veilingmeester.
Op zondag wordt een gezellige klaverjas- en bridgemiddag georganiseerd en is de deskundige leiding weer in handen van Loes Duineveld. Aanmelden kan via tel. nr. 06-27072434 of email: loesduineveld@hotmail.com.
De opbrengst van het pinkenweekend is voor onderhoud van de Naaldkerk.
Boeken voor de boekenmarkt kunnen worden ingeleverd op donderdag 21 en 28 september en 5 oktober tussen 19.00 en 20.00 uur bij de zijdeur van de kerk.
Let op: Op woensdag in de feestweek zal tijdens het hardlopen/wielrennen weer een kraam staan vóór de Naaldkerk. Hier zal heerlijke koffie/thee, taart, cake en broodjes haring, ham en kaas te koop zijn. Leuk als eenieder even langskomt bij de kraam.

Posted in Archief on jul 05, 2023.