Pinkenweekend 2019

Op zaterdag 12 oktober werd het 86ste pinkenweekend om 9.00 uur officieel geopend door de 86-jarige mevrouw Truus Huijbens-Zuurbier en Nanda Ramakers. Er was een boekenmarkt, een vrijmarkt voor kinderen, kinderactiviteiten zoals cup cakes versieren en knutselen, kramen met kaasjes, vers fruit, bloemen, Naaldbier en wat al niet meer......…. Tevens was er een kraam voor het goede doel: "Santpoort helpt Madras".

's Morgens draaide het Rad van Avontuur en werden er veel lootjes verkocht voor de loterij met als hoofdprijs een fiets. Voor de inwendige mens werd goed gezorgd: er was koffie/thee met allerlei cakes en taarten door parochianen zelf gebakken. Er was soep en broodjes haring. En natuurlijk weer gezellige muziek om de sfeer te verhogen. s' Middags startte de goederenveiling. Het was buiten bij de kramen een gezellige drukte en binnen in de kerk een hoop reuring bij de boekenmarkt en veiling.

Tevens was de rouwkamer in de Naaldkerk te bezichtigen en was er open huis bij Bijna Thuis Huis “De Heideberg” naast de Naaldkerk.

Op zondag 13 oktober was er om 10.30 uur een mooie meditatieve viering. En 's Middags startte de klaverjas- en bridgedrive met 100 deelnemers. Het was een drukte van belang in de Naaldkerk, maar wat was het reuze gezellig! 

Al met al een prachtig pinkenweekend met een fantastische opbrengst van € 16.295,-- bruto is voor onderhoud van de kerk.

Dit geslaagde Pinkenweekend was echter niet mogelijk geweest zonder de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers en de schenkingen van ondernemers/winkeliers uit Santpoort en Velserbroek.


LOTERIJ: 

De hoofdprijs (fiets) is gevallen op lotnummer 551 (wit) en is inmiddels in ontvangst genomen door de gelukkige winnaar.

Er is nog een prijs niet afgehaald, te weten:

- lotnummer 547 (roze): Naaldbier pakket

Als u in bezit bent van dit lotnummer dan kunt u contact opnemen met Joke van Baekel, tel. 06-30548718.

De overige prijzen van de loterij zijn reeds door betreffende winnaars in ontvangst genomen.

Posted in Nieuws on sep 04, 2019